Super saftige cheddar-chili frikadeller med havsalt

Super saftige cheddar-chili frikadeller med havsalt » Smagfuld livret
Super saftige cheddar-chili frikadeller med havsalt » Smagfuld livret

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Mundvandsprovokerende lækkert…

Wauw… Du kan virkeligt se frem til at få en mundvandsprovokerende smagsoplevelse med denne frikadelleopskrift. Her får du i den grad nogle super saftige frikadeller, som har et smagsmæssigt spændende spicy twist – ikke for meget, bare lige tilpas 😉👌.

Som den efterhånden garvede madentusiast jeg er, får jeg lavet mange eksperimenter i køkkenet. Ofte lader jeg mig inspirere af en eller anden interessant opskrift, og undervejs i madlavningen lader ellers kreativiteten få frie tøjler.

Jeg hørte engang en dygtig kok sige…

Det der fastholder spændingen, passionen og interessen for madlavning, er at bryde ud og afvige fra inspirerende madopskrifter, og så skabe vores egne variationer.

Vælger vi at tro på det, handler det jo om at slippe kreativiteten løs i vores madlavning. Og helt ærligt, hvorfor skulle en dygtig kok tage fejl, når det handler om mad 🙂

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super saftige cheddar-chili frikadeller med havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1000 Gram hakket kalv- og svinekød
  • 100 gram cheddar ost (jeg anvendte Kerry Gold)
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 1 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk chilipulver
  • 1,5 - 2 tsk salt
  • 25 gram smør til stegning
Tilberedning
  1. Skræl og snit løget fint.
  2. Bland hakket kalv- og svinekød med cheddar ost, æg, bouillon, chili, salt, peber og rør frikadellefarsen grundigt sammen med håndkraft eller en grydeske. Farsen må gerne være en smule våd, men den kan jævnes med 2 spsk pofiber (eller havregryn - ikke LCHF).
  3. Giv en pande høj varme, og lad smørret smelte ved høj varme. Anvend evt. en ekstra pande for stegning af alle frikadellerne på en gang.
  4. Løbende mens smørret smelter formes cheddar-chili frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
  5. Steg frikadellerne i cirka 3-4 minutter per side, indtil de er gyldne, sprøde og lækre.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- & Adfærdsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here