Spinatsalat med avocado, tomat, urtedressing og rosastegt svinemørbrad

Spinatsalat med avocado, tomat, urtedressing og rosastegt svinemørbrad
Spinatsalat med avocado, tomat, urtedressing og rosastegt svinemørbrad

2 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 20min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Et måltid der flår i mundvandet…

Da jeg tilberedte dette måltid, anvendte jeg en svinemørbrad, jeg havde til overs fra dagen før. Nu er det jo ikke sikkert, du ligger inde med et stykke færdig-tilberedt svinemørbrad, og derfor tager opskriften udgangspunkt i, at du tilbereder din svinemørbrad fra bunden.

Tip! Hvis du af en eller anden grund ligger inden med en rest mørt kød fra dagen før, så kan du fint erstatte svinemørbraden i opskriften her. Jeg kan bl.a. anbefale kødstykker som fx flanksteak, oksemørbrad, samt culotte og cuvette fra lam, kalv eller okse.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spinatsalat med avocado, tomat, urtedressing og rosastegt svinemørbrad
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 300 gram svinemørbrad
  • 1 Avocado
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 håndfuld små tomater
  • ½ rød peber
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 klat smør
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Urtedressing (Køb evt. en færdiglavet)
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk tørrede krydderurter bland fx timian, basilikum, oregano mm.
  • 1 tsk vand
  • 1 tsk citronsaft
Tilberedning
Sådan laver du svinemørbraden
  1. Grib en passende størrelse pande, stik panden en smørklat, og giv den høj varme.
  2. Når smøret er smeltet, steges svinemørbraden hele vejen rundt gennem cirka 12 minutter eller til centertemperaturen når 59 grader. Forkøl gerne svinemørbraden undervejs i stegningen med fx salt, peber og andre krydderier.
  3. Skær svinemørbraden i skiver eller tern, og lad det køle af nogle minutter, inden stykkerne lægges på salaten.
Sådan laver du spinatsalaten
  1. Skyl den friske spinat, ryst vandet af bladene, og anret spinaten som bund på tallerkenen.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen, skrab avocadokødet ud med en stor ske, og skær halvdelene i både. Anret avocadobådene på spinatbladende.
  3. Halver de små tomater, og snit peberfrugten. Anret begge dele på spinatbladene.
  4. Fordel de afkølede stykker svinemørbrad, og drys en smule græskarkerne på toppen af salaten.
Sådan laver du urtedressingen
  1. I en lille skål blandes creme fraiche, krydderurter, vand og citronsaft.
  2. Fordele dressingen udover anretningen, og giv tallerkenen et skud salt og peber inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Bliv inspireret til at spise bedre, komme i god form,
og få mere glæde, velvære og balance i livet!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Invester i dig selv, og kickstart et bedre liv!

Har brug for hjælp? Så ræk ud efter hjælp...

Book mig som coach nu, så hjælper jeg dig, til at forandre og forbedre dit liv.

Profilbillede_rund

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practitioner

Klik her og book din online coaching nu!

Jeg ser frem til at hjælpe dig...

Please enter your comment!
Please enter your name here