Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler

Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler
Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler

1 Personer

Hands-on tid: 5min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Sundt, nemt og lækkert måltid…

På dage hvor din frokost gerne må indeholde et ekstra skud grøntsager, er denne opskrift rar at have i baghånden.

Her får du et mættende måltid, som er smask fuld af vitaminer, mineraler, fibre, proteiner, samt en tilpas mængde fedt fra de sprøde mandler og de solgule æggeblommer.

Opskriften tager udgangspunkt i, at du har forberedt saltmandlerne, og ikke skal lave dem i forbindelse med opskriften. Har du ikke saltmandlerne klar? Så kan du anvende almindelige mandler.

Men lov mig at prøve opskriften på saltmandler, som du finder nedenfor:

Sprøde saltristede mandler – Perfekt til salat og til lommesnacks på farten

Når du ser et måltid som dette, tænker du måske, at måltidet ikke egner sig til madpakken eller til at have med på farten. Jeg mener nu sagtens at måltidet kan tages med på farten, for det hele kan forberedes på forhånd og blot nydes på farten afkølet eller genopvarmet.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 æg
  • 1 håndfuld haricots verts bønner (frost eller friske)
  • 2 tomater
  • ½ squash
  • 5 saltmandler (find opskriften i teksten ovenfor)
  • Salt
  • Peber
Tilberedning
Sådan laves bønnerne
  1. Fyld en kasserolle med 1 centimeter vand, og bring vandet i kog.
  2. Hæld haricots verts bønnerne i vandet, og fra det koger, dampkoges bønnerne i 3 minutter, hvorefter vandet hældes fra.
Sådan laves spejlæggene
  1. Mens vandet til bønnerne bringes i kog, giver du en slip let pande høj varme.
  2. Slå æggene ud på panden, og der skrues ned på middel varmen, hvorefter spejlæggene steges i 4-5 minutter.
Sådan laves squashpastaen med saltmadler og tomat
  1. Grib dit juliennejern, spiralizer eller anden strimmelmaskine, og riv strimler af squashen.
  2. Anret den færdige squashpasta på en tallerken med saltmandler, snittet tomat, de dampede haricots verts bønner og de smilende spejlæg.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Bliv inspireret til at spise bedre, komme i god form,
og få mere glæde, velvære og balance i livet!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Invester i dig selv, og kickstart et bedre liv!

Har brug for hjælp? Så ræk ud efter hjælp...

Book mig som coach nu, så hjælper jeg dig, til at forandre og forbedre dit liv.

Profilbillede_rund

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practitioner

Klik her og book din online coaching nu!

Jeg ser frem til at hjælpe dig...

Please enter your comment!
Please enter your name here