Smagfuld kødsovs med revet parmesanost og kogte blomkålsris

Smagfuld kødsovs med revet parmesanost og kogte blomkålsris
Smagfuld kødsovs med revet parmesanost og kogte blomkålsris

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Enkelt, sundt og lækkert…

Jeg elsker retter som denne af flere årsager, og lad mig fortælle dig hvorfor…

Livretter som denne er ideelle at have på madplanen i en travl hverdag, og så er denne type opskrifter fantastiske at foodpreppe. Det vil sige, de er gode at forberede i større stil, portionsanrette og nedfryse, så du altid har nem minutmad klar i fryseren.

Tip! Den sikre vej til at øge vores generelle sundhedsniveau, er at gøre det nemmere at leve sundere. Minimer eller eliminer mindre gode madvalg. Gør smarte, sunde og nemme madvalg mere tilgængelige. Optimer dine omgivelser til at give dig succes!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfuld kødsovs med revet parmesanost og kogte blomkålsris
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1 stort blomkål eller 2 små
  • 600-800 gram hakket oksekød
  • 1 dusk snittet frisk basilikum eller 2 tsk tørret
  • 1 løg snittet fint
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
  • 2 terninger oksebouillon
  • 1-2 spsk sesamfrø
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • Mild paprika
  • evt. 1 knsp tørret chili, samt et par dråber kulør for farve
  • 50 gram revet parmesanost
Tilberedning
Sådan laver du blomkålsrisene
  1. Skyl, trim og snit blokålet groft.
  2. Kør den grofthakkede blomkål gennem din foodprocessors mellemste rivejern.
  3. Hæld blomkålsrisene i en passende gryde, og dæk risene med vand. Kog blomkålsrisene i cirka 12 minutter under låg, hvorefter vandet hældes fra og risene er klar til servering.
Sådan laver du kødsovsen (mens blomkålsrisene koger)
  1. Giv en stor pande høj varme, og brun det hakkede oksekød under kyndig omrøring.
  2. Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, hvidløg og oksebouillon til panden.
  3. Lad kødsovsen simre i 10 minutter ved middel varme, hvorefter kødsovsen smages til med salt, peber, paprika, samt evt. chili og et par dråber kulør. Server retten med revet parmesanost.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here