Skøn omelet med sprød bacon, skinke, bønner, spinat, tomat og peberfrugt

Skøn omelet med sprød bacon, skinke, bønner, spinat, tomat og peberfrugt
Skøn omelet med sprød bacon, skinke, bønner, spinat, tomat og peberfrugt

1-2 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

En personlig favorit…

Jeg elsker omeletter i alverdens afskygninger, og det er der flere gode grunde til. Lad mig dele nogle af de mest væsentlige grunde med dig…

En omelet kan:

  1. Laves nemt og hurtigt – selv på dage med begrænset tid, lyst og overskud.
  2. Fyldes godt op med grøntsager, hvilket gør det nemmere for os at leve sundere.
  3. Nemt fyldes op med kød- og grøntsagsrester fra tidligere måltider.

Bonus: Omeletter er geniale som foodprepping valg. De kan laves i stor stil og nemt fryses ned i passende portionstørrelser, så du har nemme måltider klar i fryseren.

Jeg gør ofte brug af omeletter som en slags “Es-i-ærmet”. Forstået sådan, at når tid, lyst og overskud er en by i Rusland eller hvis mit køleskabet agerer hotel for diverse kød- og grøntsagsrester fra tidligere måltider, så kombinerer og kreerer jeg en kreativ omelet.

Voila… Så er der kød- og grøntsagsfyldt omelet på rekordtid – hurtigt og nemt!   

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Skøn omelet med sprød bacon, skinke, bønner, spinat, tomat og peberfrugt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1-2
 
Ingredienser
  • 4 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 100 skinke i tern eller strimler
  • 1 håndfuld frisk spinat ( eller 1-2 klumper optøede fra frost)
  • 1 håndfuld optøede haricots verts bønner
  • 1 håndfuld små tomater skåret i halve
  • ½ Peberfrugt skåret i strimler
  • ½ tsk salt
  • 2 knsp sort peber
  • ½ tsk paprika
  • +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
Tilberedning
  1. Steg baconen sprød på en stor pande ved høj varme. Når baconen er sprødstegt, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
  2. Slå æggene ud i en skål, og rør rundt med skinke, spinat, bønner, salt, peber og evt. andre krydderier.
  3. Hæld evt. noget af det overskydende baconfedt væk (sparer dig for overflødige kalorier), og hæld æggemassen ud på panden, du stegte baconen sprød på.
  4. Top omeletten af med halve tomater og paprikastrimler og den sprøde bacon.
  5. Dæk panden til med et låg eller et stykke stanniol, og tilbered omeletten i 6-8 minutter ved middel varme.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- & Adfærdsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here