SKAB DET LIV, DU ØNSKER NU

Velkommen til UPGRADED.DK

Mit navn er Johnny Christensen…

Alt hvad jeg skriver om, filmer og deler, gør jeg for at hjælpe dig til at skabe mere glæde, velvære og balance i livet.

Se mig som en ven, der er her for at hjælpe og inspirere dig til at gøre livet bedre, og ultimativt skabe det liv, du ønsker.

Hvad ønsker du at forandre og forbedre i dit liv?

Lad dig inspirere af min GAMEPLAN til det gode liv, og få mine bedste tips, tricks og strategier til at spise bedre, komme i god form, og skabe mere glæde, velvære og balance i livet.

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram.

 

Vi skal alle starte et sted…

Uanset hvordan din nuværende livssituation ser ud, så har du mulighed for at forandre og forbedre den. Tillige er den person, du har været frem til i dag, ikke nødvendigvis den, du ønsker at være fremadrettet.

Tag styring over dit liv nu, og skab det liv, du ønsker! Husk i øvrigt på at livet ikke behøver være dårligt, for vi kan gøre det bedre 😉

Når vi oplever at livet er kørt fast eller at vores glæde, velvære og livskvalitet ikke er så god, som vi ønsker den skal være, skyldes det ofte en ubalance på en af otte livsområder.

 1. Familie
 2. Kærlighed og sex
 3. Personlig udvikling 
 4. Arbejde 
 5. Venner og bekendte
 6. Økonomi
 7. Omgivelser (Bolig, levevilkår mm.)
 8. Helbred (Krop og sundhed)

De fleste kan slippe afsted med, at nedprioritere enkelte livsområder, og opprioritere andre i perioder, men genfindes balancen ikke rettidigt, mærker vi typisk at livskvaliteten daler.

I min coaching, hjælper jeg mine klienter til at acceptere deres nuværende livssituation, genvinde kontrollen over deres liv, og genskabe glæde, velvære og balance i deres liv.

Få hjælp til at komme godt videre? » Book online coaching nu » 

 

Min personlige rejse startede i dyb sorg…

På en forårsdag tilbage i 2006 døde min kære bror meget pludseligt. En blodprop havde slukket min brors lys, og efterladt mig og resten af familien i et følelsesmæssig helvede.

Hvorfor skulle min bror pludseligt dø? Det gav ingen mening for mig. Det gik med tiden op for mig, at svaret ikke fandtes, men at jeg selv måtte give min brors død mening.

“Livet har ingen anden mening, end den vi giver det” 

– Thornton Wilder

Tabet af min bror lærte mig, hvor hurtigt vi kan gå fra at være i live med planer, drømme og mål, til næste øjeblik at være døde og borte.

Siden hen omskrev jeg, den lærte lektie til en leveregel, som jeg lever efter hver dag

Jeg vil være så nærværende i nuet som muligt. Optimere mit liv imod mere glæde, velvære og balance, samt gøre en indsats for at udvikle mig personligt, og skabe det liv, jeg ønsker.

Jeg har nu i mere end 13 år beskæftiget mig med selvudvikling, og lever i dag et liv med mere glæde, velvære og balance end nogensinde før. Jeg elsker at hjælpe, inspirere og coache andre til at navigere i livet, iværksætte positive forandringer, og skabe det liv, de ønsker at leve.

Vil du kickstarte et bedre liv? » Book online coaching nu »

 

Skab bedre mad-, motions-, og livsstilvaner

Jeg kender af gode grunde ikke din livssituation. Jeg ved dog, at mange oplever ubalance i livet pga. dårligt helbred. Dette afledt af dårlige mad-, motions- og livsstilvaner. Derfor har jeg som udgangspunkt valgt, at UPGRADED.DK er rettet mod at hjælpe på dette område.

For nogle år siden satte jeg mig at opgradere mit liv. Jeg ønskede at skabe bedre mad-, motions-, og livsstilvaner, og startede med små, men ret konsistente skridt. Strategien har fået mig i mit livs bedste form, og givet mig et liv med mere glæde, velvære og balance.

Jeg har siden hen lært meget mere om, hvordan vi effektivt kan skabe og vedligeholde den gode form, uden at forbyde os selv fødevaregrupper, og opsætte stramme madrestriktioner.

Jeg spiser ud fra principperne bag fleksibel spisning, hvor jeg finder den sunde balance mellem velsammensatte måltider og slik, kage og junkfood osv. Cirka 80% af tiden, spiser jeg fornuftig, og centrere mine måltider omkring mættende proteiner og sunde grønsager.

Bliv inspireret til at skabe forandring i dit eget liv…

Abonner på min YouTube-kanal, og følg med på Facebook og Instagram, hvor jeg deler min GAMEPLAN til det gode liv, og giver dig tips, tricks og strategier om mad, fitness og livsstil.

En konsistent indsats, giver dig succes over tid…

Vores hjerne og krop kan tilpasse sig til det meste, hvis blot forandringerne sker gradvist. Sker forandringerne for hurtigt, kan det nemt være årsagen til, at vi fejler. Vær ikke over-ambitiøs, og vælg hellere små konsistente skridt, end store inkonsistente skridt.

“lidt er bedre end ingenting”

Mens vi er motiverede, kan vi følge strikse madplaner, krævende træningsprogrammer og holde ved andre ambitiøse livsstilsændringer. Efter nogen tid, udfordres vores ambitiøse forandringer af dalende motivation og utilstrækkelig viljestyrke.

Herefter ender mange livsstilsændringer, træningsprogrammer, bootcamps og slankeforløb desværre med et og samme resultat. Endnu et fejlslagent projekt og en følelse af skam og fiasko, som for mange leder til, at de resultater, som trods alt er opnået saboteres.

Skab varige forandring i dit liv » Book online coaching nu » 

 

Ønsker du et slankere, stærkere og sundere liv?

Hvis du er forvirret, så forstår jeg udmærket hvorfor…

Det er svært at finde op og ned i informationshelvedet, for det bugner med tillidsvækkende information i ugeblade, aviser og i særdeleshed på Internettet. Den største udfordring som læser af information er, at vi vælter i modsigende information, så hvad er reelt sandheden.

Et isoleret fokus på udelukkelse af fedt, kulhydrat eller hele fødevaregrupper, er altså ikke nogen automatisk garanti for et succesfuldt fedttab. Du vil finde mennesker, der har fået succes med den ene eller anden strategi, men derfor er det ikke sikkert, den virker for dig.

Statistikkerne viser med alt tydeligt, at vi i dag lever i et fedmefremmende samfund, hvor  antallet af overvægtige mennesker er eksploderet over de seneste 50 år.

Hvordan er så mange blevet overvægtige ?

Vi ved at overvægt skabes gennem et konsistent kalorieoverskud over tid. Overvægtige må derfor selvsagt gennem længere tid, have indtaget mere energi, end de har forbrændt.

Hvorfor er så mange blevet overvægtige?

Det findes der formentligt ikke et entydigt svar på. En del af årsagen, skal findes i vores fedmefremmende samfund. Vi kan købe mad alle vegne – især nem, hyper-velsmagende og energitæt mad, og økonomisk har de fleste mulighed for frit at købe, hvad vi lyster.

En anden del af årsagen er, at til trods for vi i Danmark kåres til verdens lykkeligste folk, så har mange desværre, af forskellige årsager, ondt i livet. Mange vælger desværre et kvikfix, som fx det at spise mad på andre følelser end sult, fremfor at håndtere den reelle årsag.

Har du brug for hjælp? » Book online coaching nu » 

 

Der findes desværre ingen mirakelkur til fedttab…

Nøglen til et effektiv og varigt fedttab handler mere om at finde en strategi, der gør det nemt for dig, at bibeholde et kalorieunderskud på den lange bane.

Et andet fornuftigt aspekt at have fokus på, er at mindske tab af muskelmasse i processen. Dette optimeres bedst ved at indtage tilstrækkeligt med protein, og sørge for at stimulere muskelmassen med en tilstrækkelig mængde styrketræning.

Vær nysgerrig, og find den strategi, der kan tippe energibalancen til din fordel. Jeg finder det effektivt, at centrere de fleste af mine måltider omkring grøntsager og proteiner, fordi både grøntsager og proteiner giver en exceptionel god mæthed per kalorie indtaget.

Mangler du strategien til succes? » Book online coaching nu » 

 

Sådan finder du rundt her på UPGRADED.DK

MAD: Her finder du alle mine lækre opskrifter, som er centreret om protein og grøntsager.

FITNESS: Her finder du effektive tips, tricks og teknikker til at komme i bedre form.

LIVSSTIL: Her finder du håndgribelige tips, tricks og strategier til at optimere dit liv.

 

Læseguide – Du kan begynde læsningen nedenfor

UPGRADED.DK vil hurtigt vokse sig større. For at gøre det nemt for dig, har jeg listen en række indlæg nedenfor, som du med fordel kan lægge ud med at læse.

Klik nedenfor og start rejsen mod at skabe det liv, du ønsker

 1. Slut fred med sultekurene, og opnå et varigt fedttab med bedre madvaner

 2. Spis dig mæt, glad og tilfreds i god mad, mens fedtet smelter væk

 3. Ryd op i de dårlige madvaner, og gør det praktisk, nemt og let at leve sundt

 4. Indkøbsliste: Kom godt i gang med Low-Carb, LCHF & Ketogenisk mad

 5. HIIT – En hurtig vej til bedre resultater

 6. De 35 bedste tips, tricks og genveje til at optimere kvaliteten af din nattesøvn

 7. 5 effektive trin, der virker: Sådan får du kontrol over din sukkerafhængighed

 

Rigtig god fornøjelse 😀

 

Bliv inspireret til at spise smartere, komme i bedre form, og få mere glæde, velvære og balance i livet!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Sammen skaber vi kroppen og livet, du ønsker!

Har brug for hjælp? Så ræk ud efter hjælp...

Jeg er med dig hele vejen...

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practitioner

Book Online Coaching hos mig nu » Klik her

Jeg ser frem til at hjælpe dig...