Asparges med sprød bacon bagt i ovnen » Perfekt tilbehørsopskrift

Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Perfekt tilbehørsopskrift
Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Perfekt tilbehørsopskrift

Har du smagt asparges med bacon?

Nyd den saftigste tilbehørsopskrift på ovnbagte asparges med sprød bacon som tilbehør til dine lune livretter

Baconsvøbte asparges er muligvis det lækreste tilbehør, du nogensinde har smagt. De er super nemme at lave, og så smager de pragtfuldt.

Ud over at være et særdeles skønt tilbehør til utroligt mange lune anretninger, så smager de baconsvøbte asparges fortrinligt kolde, og fungerer godt som “krydderi” i lækre salater.

Suppler fx den grønne del af dit måltid op med fx en skøn salat, og anvend de baconsvøbte asparges som en særlig lækker snack-del af måltidet. FIND EN LÆKKER OPSKRIFT PÅ SALAT VIA LINKET HER

TJEK OGSÅ: RESTEN AF MINE TILBEHØRSOPSKRIFTER HER 

 

JEG VED OPSKRIFTEN ER SIMPEL…

Jo, jeg ved godt de baconsvøbte asparges er simple, men simple opskrifter er sandsynligvis også de bedste opskrifter. De fleste er vilde med nem, hurtig og lækker madlavning, når hverdagen er travl, tidsplanen er presset og overskuddet til madlavning er minimalt.

Er du mest til store forkromede madløsninger eller søger du mest inspiration til de sunde, nemme og hurtige madløsninger? – Smid din kommentar nedenfor…

PRØV OGSÅ: Oksemørbrad med baconsvøbte asparges, spinat og svampesovs

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Asparges med sprød bacon bagt i ovnen » Perfekt tilbehørsopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram grønne asparges
  • 250 gram bacon i strimler (2 pakker a' 125 gram)
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl de grønne asparges, og knæk den nederste ende af bunden. Det nederste del af stokken, kan ofte være træg, hvorfor det er en god ide at fjerne den.
  3. Halver aspargesene til cirka 10 centimeter lange stykker. Halver herefter alle baconstrimlerne, og svøb en baconstrimmel omkring aspargesene i bundter af to.
  4. Læg de baconsvøbte asparges af på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Sæt bagepladen ind midt i ovnen, og bag de baconsvøbte asparges cirka 20 minutter, til baconen er sprød.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her