Saftige grillbøffer med cheddarost, spejlæg og sprød rødkålssalat

Saftige grillbøffer med cheddarost, spejlæg og sprød rødkålssalat
Saftige grillbøffer med cheddarost, spejlæg og sprød rødkålssalat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Let og lækker livret…

Jeg elsker ikke blot smagsoplevelsen ved grillet mad, jeg elsker også bekvemmeligheden ved ikke at skulle vaske potter og pander op efter spisetid. Der skal blot fyres op i grillen og files en smule på grillristen, så kan kødet steges og maden nydes.

Få fornemmelsen af sommer og sol – grill året rundt!

Jeg griller året rundt, for jeg ved grillerier, giver mig en positiv smagsvariation, og en fornemmelse af sommer og sol, som ingen anden tilberedningsmetode giver mig.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige grillbøffer med cheddarost, spejlæg og sprød rødkålssalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Grillbøffer med cheddarost og spejlæg
  • 500 gram hakket oksekød
  • 8 æg (2 spejlæg per person)
  • 50 gram cheddarost
  • 1 oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand.
  • 1 tsk paprika
  • 1 strejf friskkværnet sort peber
Rødkålssalaten
  • 200 gram rødkål
  • 250 gram små tomater
  • 1 peberfrugt
  • 1 agurk
Tilberedning
  1. Fyr op i gasgrillen og evt. en stegeplade til spejlæg. Alternativt kan en stor pande eller grillpande anvendes (Giv gerne panden en lille klat smør).
  2. Grib en skål og bland det hakkede oksefars med den opløste bouillon, paprika og friskkværnet sort peber.
  3. Form 4-6 hakkebøffer af oksefarsen, og tilbered dem i 3-4 minutter ved høj varme.
  4. Når hakkebøfferne vendes fordeles cheddarosten over hakkebøfferne, hvorefter bøfferne tilberedes 3-4 minutter på den anden side.
Spejlæggene
  1. Mens hakkebøfferne tilberedes, opvarmes en pande, hvis ikke du benytter stegeplade i grillen.
  2. Slå æggene ud og tilbered spejlæggene i cirka 3-5 minutter ved middel til høj varme.
Rødkålssalaten
  1. Skyl og snit rødkål, peberfrugt og agurk fint med kniv eller på et mandolinjern.
  2. Anret rødkål, peberfrugt, agurk og tomater som en bund. Anret herefter spejlæg og grillbøffer.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- & Adfærdsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here