Saftig grøntsagsomelet med bacon, sauterede bønner og blandet salat

Saftig grøntsagsomelet med bacon, sauterede bønner og blandet salat
Saftig grøntsagsomelet med bacon, sauterede bønner og blandet salat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Saftigt, sundt og smagfuldt…

Når jeg laver omelet, fylder jeg altid en rundhåndet portion grøntsager i. Grøntsager kan i de utroligt mange retter bidrage til god fylde og kalorielet mæthed. Det er en fantastisk ide, som vi bør tilstræbe, at gøre en fast del af de fleste måltider.

Hvis der er en ting som har hjulpet mig til at være mæt og glad i et kalorieunderskud (nødvendigt for vægttab), så er er det evnen til at opnå større mæthed per kalorie bl.a. ved at skrue op for mængden af grøntsager i mine måltider.

Vær nysgerrig og eksperimenter med alverdens grøntsager snit, hak, blend, purer, damp, sauter, braiser osv. Begynd at implementere mere mæthed per kalorie i alle dine favoritopskrifter, og hjælp dig selv til kropsvægten, du ønsker.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig grøntsagsomelet med bacon, sauterede bønner og blandet salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Grøntsagsomeleten
  • 10-12 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 glas champignon (eller rensede og snittede friske)
  • 50 gram frisk skyllet spinat
  • 1 lille løg
Sauterede bønner
  • 300 gram haricots verts bønner (optøede)
  • 1 tsk hørfrø
  • 2 spsk mandler, saltede mandler eller anden nøddetopping
Blandet salat
  • 200 gram frisk skyllet og spinat
  • 2 store tomater eller en håndfuld små
  • 1 glas udstenede sorte oliven
  • 1 spsk mandler, saltede mandler eller anden nøddetopping
Tilberedning
Omeletten
  1. Giv en stor pande høj varme, og steg baconternene sprøde gennem 5-7 minutter.
  2. Slå æggene ud i en skål. Bland spinat, snittet løg og champignoner i æggemassen.
  3. Læg den færdigstegte bacon til side på et stykke køkkenrulle, og hæld det meste af baconfedtet fra panden til side i en skål.
  4. Giv panden middel varme, og tilføj æggemassen til panden. Tilbered omeletten i cirka 8-12 minutter tildækket med et stykke stanniol.
Den grønne salat
  1. Skyl og snit spinat, tomat og peberfrugt. Bland salatingredienserne og top af med olien og groft hakkede mandler.
Haricots verts bønnerne
  1. Tilføj 1 spsk af det gemte baconfedt til en pande, og sauter haricots verts bønner og hørfrø i 3-4 minutter ved høj varme. Server med groft hakkede mandler.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- & Adfærdsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here