Rosastegt andebryst med sauterede champignoner, frisk spinat og tomat

Rosastegt andebryst med sauterede champignoner, frisk spinat og tomat
Rosastegt andebryst med sauterede champignoner, frisk spinat og tomat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 20min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Saftigt, let og lækkert…

Lad os snuppe endnu en simpel opskrift der flår i mundvandet. Jeg er stor foretaler for, at vi tænker sundhed super simpelt. Det gør det nemlig meget nemmere at holde ved en sund livsstil, selv når livet giver os rigeligt med modstand.

Tip! Jeg køber altid godt ind af andebryst, når det er på tilbud. Fryseren provianteres så jeg altid nemt kan hive andebryst frem til et let, lækkert og sundt måltid.

Tip! Der er flere gode grunde til at variere vores proteinkilder og kost generelt. Dels giver det mening i forhold til, vi ikke spiser for ensidet, og så er det typisk også lettere at holde ved en spisestrategi på længere bane, når vi sørger for variation.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Rosastegt andebryst med sauterede champignoner, frisk spinat og tomat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryst
  • Havsalt (alternativt andet salt, du har ved hånden)
De grønne herligheder
  • 250 gram spinat
  • 500 gram champignoner eller 2 glas af de hurtige
  • 3 store tomater
  • 1 spsk peanuts
  • Groft salt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
Sådan tilbereder du andebrysterne
  1. Grib en stor pande og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne (uden at ridse ned i kødet). Salt herefter de ridsede andeskind med cirka 1 tsk groft salt per andebryst. Gnup saltet godt ned i det ridsede andeskind.
  3. Læg andebrysterne med skindsiden nedad, og steg dem i 8-10 minutter ved høj varme.
  4. Vend herefter skindsiden opad, og steg andebrysterne i yderligere 6-8 minutter, ved middel varme.
  5. Læg andebrysterne til side på et spækbræt, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
De grønne herligheder
  1. Skyl spinaten, tomaterne og champignonerne godt, og ryst det hele godt fri for vand.
  2. Rens og snit champignonerne i skiver. Hæld det meste af andefedtet væk fra panden, du stegte andebrysterne på, og sauter så de skiveskårne champignoner i 4-5 minutter på panden.
  3. Skær tomaterne i både eller skiver. Lige inden servering tilføjes spinat, tomat og peanuts til panden med de sauterede champignoner.
  4. Vend hele molevitten lynhurtigt rundt i panden saft, kraft og smag, inden det serveres med skiveskåret andebryst.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- & Adfærdsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here