Rød sprød spidskålswrap med cremet avocado-tunmousse og frisk purløg

Rød sprød spidskålswrap med cremet avocado-tunmousse og frisk purløg
Rød sprød spidskålswrap med cremet avocado-tunmousse og frisk purløg

1 Rød spidskålswrap

Hands-on tid:  10min – Total tid:  10min
LOW-CARB | KETOGENIC | LCHF

Genial frokost og madpakkeide…

Jeg oplever mange mennesker, der i takt med pressede dage og perioder i livet, spiser en mere ringe kost. Mange gange kan det folk finder på at indtage, knap nok kaldes for mad.

Den bedste løsning i tidspressede perioder i livet, er sjældent at gå på kompromis med kvaliteten af den kost vi indtager. Ønsker du at præstere optimalt i pressede perioder i livet, så skal din krop og hjerne(din motor), have tilført en fornuftigt type brændstof.

Sørg for at være godt forberedt inden du møder tidspressede dage og perioder i livet, hvor du alligevel godt ved, du ikke har tid og overskud til at stå i køkkenet.

3 strategier til sund kost og optimal præstation i pressede perioder:

  • Foodprep i perioder med overskud, og nyd nemme og hurtige livretter når du vil.
  • Sørg for at have nemme, sunde og hurtige opskrifter i ærmet som fx denne opskrift
  • Opprioriter din kost i din planlægning, at spise en ringe kost er som at tisse i bukserne

Få flere lynhurtige opskrifter ved at søge på #SUNDFASTFOOD her på siden…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Rød sprød spidskålswrap med cremet avocado-tunmousse og frisk purløg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 1 stort blad fra rød spidskål
  • 1 dåse / 140 gram drænet tun i vand (Vælg ikke tun i olie, da olien ofte er billig solsikkeolie)
  • 1 god dusk purløg
  • ½ avocado
  • 1-2 cocktailtomater
  • 3 spsk flødeost
  • 3 spsk mayonnaise (Udskift med flødeost for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Hæld den drænede tunen i en skål sammen med flødeost, en halv fintsnittet avocado, mayonnaise, snittet purløg, citronsaft, salt og peber.
  2. Bland alle ingredienserne godt sammen med gaffel. Alternativt kan ingredienserne blendes kort med en stavblender.
  3. Fyld spidskålsbladet med den cremede tunmousse, ruld bladet og server med en halv skiveskåret avocado og tomatbåde.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe positive forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- og Adfærdsdesigner

Sammen skaber vi den krop og det liv, du ønsker!

Læs mere om Online Coaching

Please enter your comment!
Please enter your name here