Proteinrigt Low-Carb fiberbrød med solsikkekerner – Glutenfri favoritopskrift

Proteinrigt Low-Carb fiberbrød med solsikkekerner - Glutenfri favoritopskrift
Proteinrigt Low-Carb fiberbrød med solsikkekerner - Glutenfri favoritopskrift

2 små eller 1 stort brød

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Nemt, rustikt og fiberrigt…

Her får du min personlige favoritopskrift, når det drejer sig om et Low-Carb alternativ til almindeligt brød. Brødet er nemt at lave, det smager lækkert, og er behageligt mættende.

OBS: Opskriften er særligt interessant, hvis du ønsker at begrænse indtaget af kulhydrater, hvis du har glutenallergi eller hvis blot du ønsker at et brød, der indeholder mere protein og flere fibre end de fleste almindelige brødtyper.

Tip! Brødet er egnet til nedfrysning, hvilket giver dig mulighed for at lave flere brød på en gang, og nedfryse dem. Så vil du altid have et lækkert brød i fryseren, du kan tage op og lune i ovnen, mikroovnen eller på brødristeren.

Tip! Har du mere lyst til at lave fiberrige boller af brøddejen, så fungerer denne opskrift også aldeles fantastisk til netop det.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Proteinrigt Low-Carb fiberbrød med solsikkekerner - Favoritopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2 små eller 1 stort brød
 
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1,5 dl kokosfibermel
  • 1,5 dl pofiber
  • 3 dl hytteost, creme fraiche eller græsk yoghurt
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl solsikkekerner
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Blend æg, hytteost, kokosfibermel, pofiber, hørfrø, bagepulver og salt.
  3. Lad brøddejen hvile nogle minutter, mens du opsmører en eller to ovnfaste forme. Jeg anvendte to små ildfaste fade).
  4. Fordel brøddejen i bageformen(e), og placer formen(e) på en bageplade.
  5. Top brødene af med solsikkekernerne, og sæt bagepladen i ovnen.
  6. Bag fiberbrødene i cirka 20-25 minutter, til de er gyldne i farven.
  7. Tag formen(e) ud af ovnen, vend forsigtigt fiberbrødene ud på en bagerist, og lad dem køle af.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practioner
Vane- & Adfærdsdesigner

2 KOMMENTARER

  1. Har lige bagt boller af denne dej. Super gode. Jeg fik 11 stk. Bagte dem i 20 minutter. Næste gang vil jeg komme lidt mindre salt i. Er det ok, at jeg linker til din opskrift på min insta?

Please enter your comment!
Please enter your name here