Ovnstegt kalkun underlår med sesamsauteret bønner og champignoner

Ovnstegt kalkun underlår med sesamsauteret bønner og champignoner
Ovnstegt kalkun underlår med sesamsauteret bønner og champignoner

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 60min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Simpelt, saftigt og sundt…

Har du nogensinde smagt kalkun underlår? Okay… Jeg smagte det for nogen tid siden, og har siden lavet det flere gange – for det er virkelig lækkert.⁣

Jeg forestillede mig, at det nok ville være lidt ala kalkunbryst. En mager udskæring, som nemt kan blive så tørt, at man kan sandblæse gamle damecykler efterfølgende.

NO WAY…

Det blev heldigvis lang fra tørt. Tvært i mod er kalkun underlår meget lig kylling underlår mere mørk i kødet, og resultatet blev mørt, saftigt og smagfuldt.

Så du kan godt glæde dig til at prøve denne simple, saftige og sunde opskrift, som i øvrigt egner sig glimrende til hverdag, i er med den ikke kræver meget hands-on tid⁣.

» Jeg håber du har lyst til at dele den lækre opskrift med dine venner…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnstegt kalkun underlår med sesamsauteret bønner og champignoner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1500 gram / 4 stk. kalkun underlår
  • Revet citronskal fra en halv økologisk citron
  • Salt
Sesamsauteret bønner og champignoner
  • 1000 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
  • 500 gram friske champignoner i skiver eller 2 glas
  • 15-20 gram smør
  • 2-3 spsk sesamfrø
  • Salt
  • Peber
  • evt. andre spændende krydderier
Tilberedning
Sådan laver du kalkun underlårene
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Læg kalkun underlårene i et ildfast fad, fordel citronskallen over kalkun underlårene og giv hver af lårene et drys salt.
  3. Sæt kalkun underlårene ind i midten af oven, og tilbered lårene i cirka 45 minutter, hvorefter skindet er gyldent og sprødt, og de er klar til servering.
Sådan laver du sesamsauteret bønner og champignoner
  1. Grib en stor pande og giv den høj varme.
  2. Skyl og snit de friske champignoner i skiver eller dræn glas-champignonerne for vand.
  3. Giv den varme pande en klat smør, og sauter de skiveskårne champignoner i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i dem.
  4. Tilføj herefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber til pande, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here