Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør

Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør
Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør

4 Personer

Hands-on tid: 5min – Total tid: 35min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nemt og lækkert grøntsagstilbehør…

Når hverdagenes mange gøremål overmander os, kan det være svært at overskue, hvordan vi finder tid og overskud, til at lave sunde og velsammensatte måltider. På hektiske dage min backup plan typisk, at holde maden simpel, men sund.

Jeg møder desværre rigtig mange mennesker, der grundet en travl hverdag, ender med hurtigt at fravælge netop grøntsagstilbehøret. Hvis det blot sker i ny og næ, er det uden betydning, men for mange bliver det desværre nemt en dårlig vane, at droppe det grønne.

Hold op med at fortælle dig selv bullshit forklaringer?

Ja, bullshit. Det er præcis den bagside, vores smarte hjerne er skarpt designet til. Vi kan lynhurtigt finde på vores eget bullshit, for at retfærdiggøre fravalget af grøntsager, vores dårlige madvalg, og de mange andre undvigelser, vi foretager os i livet.

  • “Grøntsager er besværlige og tidskrævende at tilberede.”
  • “Grøntsager er dyre at købe, og kedelige at spise.” 
  • “Vi skal ikke spise kaninernes mad…”  Mange mænds typiske bullshit-respons 

Du kender bedst selv, dine kreative bullshit historier, ikke sandt? 😉

Bliv bevidst om dit eget bullshit, og sørg for at du udfordrer dig selv på sandhedsværdien af det. Ikke kun når det vedrøre fravalget af vitaminspækkede grøntsager, men generelt i livet. Det fastlåser dig blot, og forhindrer dig i at leve sundere og gøre dit liv endnu bedre.

Tip! Bønnefritterne fungerer fantastisk som tilbehør til både fugl, fisk, ko, gris, lam osv.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 700 gram haricots verts bønner (optøede fra frost eller friske)
  • 50 gram smeltet smør / klaret smør / kokosolie eller olivenolie
  • 3-4 spsk sesamfrø
  • 2 tsk havsalt
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Beklæd en bradepande med bagepapir. Hæld dine haricots verts bønner ud på bagepapiret.
  3. Hæld dit smeltede smør, eller andet valg af fedtstof, ud over haricots verts bønnerne.
  4. Fordel fedtstoffet på haricots verts bønnerne, ved at vende bønnerne rundt med hænderne. Krydr bønnerne godt med havsalt og sesamfrø, og sæt bagepladen med bønnerne i ovnen.
  5. Tilbered bønnefritterne i 25-30 minutter. Vend rundt i bønnefritterne et par gange undervejs i tilberedningen.
  6. Det er svært helt at undgå, at enkelte bønnefritter får for meget varme, så sørg for at frasortere evt. sorte bønnefritter inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Bliv inspireret til at spise bedre, komme i god form,
og få mere glæde, velvære og balance i livet!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Invester i dig selv, og kickstart et bedre liv!

Har brug for hjælp? Så ræk ud efter hjælp...

Book mig som coach nu, så hjælper jeg dig, til at forandre og forbedre dit liv.

Profilbillede_rund

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practitioner

Klik her og book din online coaching nu!

Jeg ser frem til at hjælpe dig...

 

Please enter your comment!
Please enter your name here