Grove kernehapsere med mandler og valnødder

Grove kernehapsere med mandler og valnødder » Madpakkeide & Snack
Grove kernehapsere med mandler og valnødder » Madpakkeide & Snack

14-16 Kernehapsere

Hands-on tid:  5min – Total tid:  45min
LOW-CARB | KETOGENIC | LCHF | PALEO

Genial madpakkeide & Snack…

Mangler du et bud på et mellemmåltid, noget sundt til madpakken og snack at medbringe på farten? I så fald synes jeg du skal du prøve opskriften på kernehapserne her. Kerner, frø og nødder er endvidere en glimrende kilde til at få sunde vitaminer, mineraler og olier.

Tip! Kernehapserne holder sig 7-10 dage i køleskabet, og er iøvrigt yderst fryseegnede. Der er derfor god fornuft i at lave en ordentlig omgang, så du kan have dem klar i en fart.

Grove kernehapsere med mandler og valnødderTip! Temperaturen er med vilje holdt relativt lav, for bedst muligt at beskytte de sarte fedtsyrer.

Sundhedsmæssigt er det ofte givet godt ud at benytte lavere temperaturer og længere tilberedningstid, fremfor det modsatte. Ødelæg ikke din mad af med køkkenstress.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Knasende kernehapsere med mandler og valnødder -
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 14-16
 
Ingredienser
  • 5 æg
  • 5 spsk koldpresset kokosolie (kan erstattes med smeltet smør eller olivenolie)
  • 50 gram chiafrø
  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram græskarkerner
  • 100 gram hørfrø
  • 100 gram sesamfrø
  • 1 dl hele mandler
  • 1 dl halve valnødder
  • 1½ tsk hav- eller stensalt
  • + Husk at købe muffinforme
Tilberedning
  1. I en skål blandes alle ingredienserne godt sammen med en stor ske.
  2. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Mens oven opvarmes lader du kerneblandingen stå og hvile i cirka 10 minutter (Hviletiden vil gøre kerneblandingen mere sammenhængende.)
  3. Rør rundt i kerneblandingen en sidste gang, inden kerneblandingen fordeles i muffinformene. Fyld ikke muffinformene for meget, lav istedet nogle ekstra kernehapsere, hvis du har noget af kerneblandingen i overskud.
  4. Bag kernehapserne i cirka 40-45 minutter til de er gyldne.
  5. Tag kernehapserne ud af ovnen, fjern forsigtig muffinformene og stil kernehapserne til afkøling på en bagerist.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Bliv inspireret til at spise bedre, komme i god form, og få mere glæde, velvære og balance i livet!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Invester i dig selv, og kickstart et bedre liv!

Har brug for hjælp? Så ræk ud efter hjælp...

Book mig som coach nu, så hjælper jeg dig, til at forandre og forbedre dit liv.

Profilbillede_rund

Johnny Christensen

Certificeret Coach
Mindfulness Practitioner

Klik her og book din online coaching nu!

Jeg ser frem til at hjælpe dig...

Please enter your comment!
Please enter your name here