Forfriskende LCHF vanilje-“koldskål” med friske jordbær og nødder

Forfriskende LCHF vanilje-koldskål med friske jordbær og nødder
Forfriskende LCHF vanilje-koldskål med friske jordbær og nødder

Prøv hjemmelavet vanilje-“koldskål”?

Næste gang du trænger til noget lækkert, så prøv denne forfriskende LCHF/KETO-venlige vanilje-“koldskål” med friske jordbær og nødder

Det er ikke kun, når sommersolen bager, det er rart, at nyde en skøn forfriskning. I ny og næ kan en forfriskning som fx koldskål være med til at give sol- og sommerfornemmelser i kroppen – også selvom kalenderen siger noget helt andet!

Opskriften her er et lækkert LCHF/KETO-venligt alternativ til traditionel koldskål. Her får du en koldskål uden tilsat sukker, og hvor kammerjunkerne er udskiftet med nødder.

PRØV OGSÅ: Cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler

 

Hvorfor vælge LCHF/KETO-venlig koldskål?

Nogle lever efter en bestemt kostretning, der tilskynder få kulhydrater, mens andre har diabetes og ønsker ikke tilsat sukker. Jeg har udviklet koldskålsopskriften, for at give dig et alternativ til almindelig koldskål.

SE OGSÅ: Har du EGENTLIGT SUCCES (eller fiasko) med din kostretning?

VÆGTTAB: Vær OBS på at LCHF/KETO-venlige opskrifter typisk indeholder få kulhydrater, men ikke nødvendigvis færre kalorier end fx almindelig koldskål.

En anden fantastisk lækker topping til koldskål, græsk yoghurt mm., er ved at knuse mine kerneknækbrød » Få den nemme opskrift på knækbrødene lige her…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Forfriskende LCHF vanilje-koldskål med friske jordbær og nødder
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Vanilje-"koldskål"
  • 2 dl græsk yoghurt (Jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 0,5 dl piskefløde (kan udskiftes med vand for færre kalorier)
  • 1 dl vand
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 strejf revet citronskal
  • ½ tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
Topping til vanilje-"koldskål"
  • 3-4 friske jordbær
  • 1,5 spsk mandler
  • 1,5 spsk valnødder
Sådan gør du:
Sådan laver du vanilje-"koldskål"
  1. Bland alle ingredienserne til vanilje-"koldskålen".
  2. Grib din stavblender og blend ingredienserne i 30-60 sekunder, til du har en luftig koldskålslignende yoghurt.
  3. Hak mandler og valnødder groft, og snit jordbærerne i tynde skiver.
  4. Nyd den forfriskende vanilje-"koldskål" med skiver af friske jordbær, og grofthakkede mandler og valnødder.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her