Spinatsalat med avocado, tomat og svinemørbrad » Nem Opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 300 gram svinemørbrad
  • 1 Avocado
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 håndfuld små tomater
  • ½ rød peber
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1-2 tsk smør
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Urtedressing (Køb evt. en færdiglavet)
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk tørrede krydderurter bland fx timian, basilikum, oregano mm.
  • 1 tsk vand
  • 1 tsk citronsaft
Sådan gør du:
Sådan laver du svinemørbraden
  1. Grib en passende størrelse pande, stik panden en smørklat, og giv den høj varme.
  2. Når smøret er smeltet, steges svinemørbraden hele vejen rundt gennem cirka 12 minutter eller til centertemperaturen når 59 grader. Forkøl gerne svinemørbraden undervejs i stegningen med fx salt, peber og andre krydderier.
  3. Skær svinemørbraden i skiver eller tern, og lad det køle af nogle minutter, inden stykkerne lægges på salaten.
Sådan laver du spinatsalaten
  1. Skyl den friske spinat, ryst vandet af bladene, og anret spinaten som bund på tallerkenen.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen, skrab avocadokødet ud med en stor ske, og skær halvdelene i både. Anret avocadobådene på spinatbladende.
  3. Halver de små tomater, og snit peberfrugten. Anret begge dele på spinatbladene.
  4. Fordel de afkølede stykker svinemørbrad, og drys en smule græskarkerne på toppen af salaten.
Sådan laver du urtedressingen
  1. I en lille skål blandes creme fraiche, krydderurter, vand og citronsaft.
  2. Fordele dressingen udover anretningen, og giv tallerkenen et skud salt og peber inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spinatsalat-med-avocado-tomat-urtedressing-og-rosastegt-svinemoerbrad/