Knasende kernehapsere med mandler og valnødder -
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 14-16
Ingredienser
  • 5 æg
  • 5 spsk koldpresset kokosolie (kan erstattes med smeltet smør eller olivenolie)
  • 50 gram chiafrø
  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram græskarkerner
  • 100 gram hørfrø
  • 100 gram sesamfrø
  • 1 dl hele mandler
  • 1 dl halve valnødder
  • 1½ tsk hav- eller stensalt
  • + Husk at købe muffinforme
Tilberedning
  1. I en skål blandes alle ingredienserne godt sammen med en stor ske.
  2. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Mens oven opvarmes lader du kerneblandingen stå og hvile i cirka 10 minutter (Hviletiden vil gøre kerneblandingen mere sammenhængende.)
  3. Rør rundt i kerneblandingen en sidste gang, inden kerneblandingen fordeles i muffinformene. Fyld ikke muffinformene for meget, lav istedet nogle ekstra kernehapsere, hvis du har noget af kerneblandingen i overskud.
  4. Bag kernehapserne i cirka 40-45 minutter til de er gyldne.
  5. Tag kernehapserne ud af ovnen, fjern forsigtig muffinformene og stil kernehapserne til afkøling på en bagerist.
Recipe by UPGRADED.DK » GØR LIVET BEDRE at https://upgraded.dk/grove-kernehapsere-mandler-valnoedder-madpakkeide-snack/