Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk, hvide asparges og basilikum

Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk, hvide asparges og basilikum
Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk, hvide asparges og basilikum

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Hurtigt, nemt og lækkert…

Selvom solen til tider kigger frem, kan man jo sagtens føle sig en anelse forfrossen, og så findes der altså ikke noget bedre end at genfinde den indre varme.

En af de mest effektive måder til at sparke gang i vores indre varme er gennem motion, træning eller anden fysisk aktivitet. Føles aktivitet en tand for uoverskueligt? Så kan du jo altid starte ud med at nyde en dejlig skål brandvarm tomatsuppe.

Tomatsuppen her kan du lave klar på få minutter, og den har flere gange givet mig min indre varme tilbage, så mon ikke også “suppetricket” virker for dig 🙂

Tip! Du kan med fordel lave en dobbeltportion, så du har til flere dage, flere personer eller til lækre fryseretter – ligetil at tage op og varme.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk, hvide asparges og basilikum
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 400 gram kyllingbryst i tynde skiver eller strimler
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hvide asparges
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 god dusk frisk basilikum eller 2 tsk tørret basilikum
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1-3 knsp chili (alt afhængigt af din tolerance)
  • Friskkværnet sort peber
  • Salt
Tilberedning
Sådan laver tomatsuppen
  1. Giv en stor gryde høj varme og tilsæt tomatpure, hakkede tomater, kokosmælk og bouillonterning.
  2. Skræl og snit løg, hvidløg og basilikum groft (ingredienserne blendes senere). Tilføj ingredienserne til gryden. Grib din stavblender, og purér tomatsuppen godt igennem.
  3. Tilføj de hvide asparges og det fintskårne kyllingbryst til den varme tomatsuppe. Lad suppen simre/småkoge i cirka 10 minutter, hvorefter tomatsuppen smages til med salt, peber og chili inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here