HVAD ER 1 : 1 ONLINE COACHING

Skab kroppen og livet du ønsker!

Hvad drømmer du om at forandre?

Som din personlige coach hjælper jeg dig til at skabe den krop og det liv, du ønsker. Min coaching er en engagerende, motiverende og kreativ proces, hvor vi sammen designer en GAMEPLAN der holder på den lange bane!

Sammen skaber vi den krop og det liv, du ønsker!

 

Hvad er 1 : 1 Online Coaching?

Jeg tilbyder praktisk, professionel og personlig coaching via telefon eller FaceTime, og som din personlige coach hjælper jeg dig, hvad end du ønsker at tage styringen i dit liv, opnå et varigt vægttab eller har brug for sparring til livets mange udfordringer.

Sammen designer vi planen, der passer til dig, dit liv og dine mål, ønsker og drømme!

Så let kommer du i gang…

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig ved at udfylde nedenstående formular eller send mig en besked via Facebook eller Instagram, så tager vi en gratis og uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at skabe den krop og det liv, du drømmer om!

Jeg glæder mig til at blive din personlige coach!

OBS. Aflysning SKAL ske senest 24 timer før ellers faktureres du for sessionen.
Læs mere om vilkår og betingelser her…

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt…

Det er fuldstændigt uforpligtende for dig at sende en forespørgsel.

Jeg vender typisk tilbage indenfor 24 timer

På forhånd tak

 

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

Er det tid til at skabe forandringer i dit liv?

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here